Story of Sanna

Livet på Hawai'i

Apartment-hunting

Publicerad 2012-10-22 07:15:42 i Allmänt,

Ojojoj, skriver alldeles för sällan nu för tiden..
Kommer knappt ihåg när jag skrev sist, men jag kollade upp det och det var i torsdags! :P
 
I fredags hade vi ju våran kultur-mat-kväll! Shit vad mycket mat vi åt.. Första rätten var en Nederländsk förrätt med lax och grejer, asgott. Sen åt vi nån Mexikansk förrätt som också var sjukligt gott. Efter det var det dags för våran smörgåstårta och den vann priset för snyggaste maträtt! Dom andra blev nog ganska imponerade faktiskt så det var ju kul, gott tyckte dom också att det var! Vi var fortfarande inte klara, efter det blev det Vietnamesiska Summer-rolls, det var spännande att göra och gott att äta! Tillsist fanns det också Koreansk barbeque, omg, det var gott!! Så då var vi klara med själva maten, men sen var det ju dags för efterrätt och då bjöds det på Rysk kaka, sjuukt god, men jag höll seriöst på att spricka efter all den maten!
 
 
Efter middagen var det dags att fixa klart våra utstyrslar för kvällens Pre-Halloween part Crazy Sexy Ghoul! Det var i Aloha Tower som lligger precis vid vattnet i Downtown, sjukt häftigt, det var typ 200 pers där! Här tar alla Halloween så seriöst så alla var utklädda till max. Såg massa kostymer som var skithäftiga!
 
 
 
Försökte lägga upp en video på när Darth Vader + Stormtroopers dansar Gangnam Style men jag lyckades inte.. Det var iaf kul att se..
 
Igår lördag var vi bara hemma och tog det lugnt och försökte plugga. Jag har en jobbig midterm imorn, men det känns helt okej, har pluggat en del idag också så det ska förhoppningsvis gå bra!
 
Idag började vi dagen med att gå till Waikiki med Shirin, Xenia och Alex där vi skulle kolla när dom fixade pumpor. Var inte så mycket som vi trodde men det var tydligen ett proffs där som höll på med en pumpa som var skitstor och vägde ca. 450-500 kg. Vi hann inte se slutresultatet men det vi såg var riktigt häftigt!
 
 
Efter det gick vi till stranden och solade, badade och chillade ett tag. Solen är så jäkla stark så efter några timmar gick vi hem.
 
Sen kommer vi till titeln. Vi har ju skrivit på kontrakt för denna lägenhet till sista november och sen vill vi helst flytta. Nu har vi börjat kolla på lägenheter på allvar för vi måste säga till en månad innan vi ska flytta. Mailade några igår och fick svar från 2 stycken på en gång. Så idag var vi på första visningen. Caleb från lägenheten hängde också med för hon vill också flytta och henne kan vi gärna tänka oss att bo med. Lägenheten visade sig inte vara något för oss. Det var en 2 bedroom så vi hade tänkte bo 4 stycken men ena sovrummet var så litet så man hade bara kunnat vara 3 stycken och då hade det blivit alldeles för dyrt. Sen var vi på en till visning hos en kille som Paulina pratade med på Facebook. Vi visste redan innan att vi inte skulle ha råd med den men vi ville ändå kolla. Big mistake! Den var så sjukt fin!!! Det hade varit som att bo på lyxhotel, badrummet och garderoben var gigantiska! Plus att det fanns en megapool på 15e våningen! Den var egentligen inte jättedyr, $700 i månaden vilket typ alla lägenheter kostar om man bor lite mer mitt i Waikiki, och med tanke på hur lyxig och fräsch den var så är det inte så dyrt. Men det är för dyrt för oss så vi får leta vidare..
Imorn ska vi också på visningen, en 1 bedroom vilket betyder att jag och Paulina skulle kunna bo själva vilket skulle vara skönt. Enda nackdelen just nu innan vi sett den, är att den är omöblerad vilket betyder att vi måste fixa möbler och all köksutrustning själva och det kostar ju lite och så.. Men vi ska kolla på den iaf för månadshyran var riktigt låg.
 
Lägger upp några härliga bilder från förra veckan när vi firade Paulina. Det är på alla oss i lägenheten som faktiskt umgås :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna

Den här bloggen handlar om mig och mitt liv på andra sidan jorden. Jag bor och pluggar på Hawai'i och kommer att skriva om allt från skola till fest till utflykter. Så häng med på min resa!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela