Story of Sanna

Livet på Hawai'i

Allt och inget

Publicerad 2013-01-17 07:01:35 i Allmänt,

När jag skriver så sällan blir det verkligen helt flummigt, lite info om massa grejer.
 
Nu är det iaf nytt år och förra året avslutades på stranden. Först var vi ute och käkade med ett stort gäng, alla dom vi hänger med mest. Sen gick vi hem till en av killarna på lite hemmafest och chillade och snackade lite. Innan 12-slaget gick vi till stranden, självklart favoritstranden: Fort De Russy! Där tittade vi på fyrverkerierna och kramades och hälsade alla gott nytt år. Jag var hemma vid 1-1.30, tyckte barerna var alldeles för dyra.
 
Dagarna efter hände det inte så mycket, vädret var inte på topp. Jo, juste, jag var till Pearl Harbor, inget jättespeciellt om man inte betalar och går ombord på båtarna men det sparar jag tills familjen är här.
 
Kommer typ inte ihåg vad jag gjort, vi var på Maddog och dansade på fredagen efter nyår iaf.. Sen vet jag inte vad jag gjorde i några dagar.. På tisdagen var vi ju självklart på Moose´s iaf, sjukaste, galnaste kvällen hittills och det kommer krävas mycket för att slå det! :P Vi hade iaf grymt kul!! Men det är lite konstigt att vara där på ett sätt, många av dom som var där förra terminen har åkt hem och det märktes att det hade kommit många nya studenter..
 
På onsdagen var vi bakis på stranden hela dagen och sen på kvällen gick vi och käkade curry, asgott. 
På torsdagen vet jag inte vad jag gjorde på dagen men på kvällen var jag ute och drack några drinkar med Xenia, Caleb och Kristin. Det var kul, vi var typ på Waikikis mest udda ställen, varav ett av ställena är den sämsta klubben jag någonsin varit på, så dåligt att vi faktiskt hade kul! Vågar knappt säga vilket ställe det var för om nån som varit i Waikiki läser detta så skäms jag. Ställer heter iaf Playbar och bara det säger väl det mesta?! Typ helt tomt, vilket tydligen inte bara berodde på att det var torsdag, sämst musik, dom hade inte ens en DJ utan spelade radio(!!) och asskumma människor.. Men vi hade som sagt en lyckad kväll.
 
 
 
 
 
På fredagen var jag och surfade för första gången! Det var jag, Paulina och Kristin. Dom har provat förut båda två så dom gav mig lite tips. Inte den bästa dagen för det var typ inga vågor. Jag fångade bara en och kom bara upp på knäna, men med lite träning ska jag nog lyckas ställa mig upp!
På kvällen var vi på Maddog igen. Träffade lite folk vi känner och dansade loss. Bra kväll igen.
 
På lördagen var det dags för hike (tyvärr med en mindre huvudvärk). Hiken vi skulle till heter Olomana, eller Three Peaks. Mitt och Kristins mål var att klara första peaken, kanske två. När vi kom dit insåg vi att det hade regnat mer än vi trott. Det var sinnessjukt lerigt och halt. Vi var 5 stycken och vi gjorde vårt bästa men vi kom inte ens upp till första peaken innan vi var tvugna att ge upp och vända. Tråkigt, men vi får försöka en annan gång, iaf jag och Kristin som kommer vara kvar ett tag.
 
Söndagen var en lugn dag, var till Walmart en sväng bara.
På måndagen regnade det hela dagen så då satt vi mest inne. På kvällen däremot åkte jag ut till flygplatsen för att möta våran nya roomie Hildur från Island! :) Mycket spännande! Klockan var ganska mycket när vi var hemma så vi snackade ett tag och sen gick alla och la sig.
 
Igår var jag och Hildur i skolan några timmar. Jag skulle ändå lämna tillbaka e bok på biblioteket så jag visade runt henne överallt dit hon var tvungen att gå och fixa alla papper. Vilken lyx, när vi kom hit sprang vi runt som vilsna hönor! :P Sen åkte vi hem och chillade ett tag och sen gick vi allihopa och handlade mat.
På kvällen var vi (självklart) på Moose´s!! Hildur var jetlaggad och stannade hemma, fullt förståeligt. Men vi andra gick dit, det var Xenias sista Moose's innan hon åker hem på måndag. Xenia sover förresten på soffan här nu, vi tycker att det är jättebra att hon bor här ända tills hon åker hem ist för hos en annan kompis som det var tänkt från början. Moose's var iaf lika bra som vanligt, vi snodde Xenias kamera hela kvällen och tog massa bilder som ett sista minne. Vet inte riktigt hur vi ska klara oss här utan henne!
Ännu sjukare denna vecka för vi kände seriöst inte igen en enda människa! 
 
Imorse inledde vi dagen med frukost på IHOP, International House of Pancakes, riktigt smaskigt och perfekt efter en utekväll! Sen var planen att vi skulle gå och surfa men det var helt vindstilla så vi gick och shoppade ist och sen gick vi till stranden och bara chillade. Ikväll kör vi en lugn hemma-kväll och laddar för resten av veckan, som består av Hula-lektion, möjlig Linedance-lektion och definitivt mycket fest!
 
Ha det bra till nästa gång!

Om

Min profilbild

Sanna

Den här bloggen handlar om mig och mitt liv på andra sidan jorden. Jag bor och pluggar på Hawai'i och kommer att skriva om allt från skola till fest till utflykter. Så häng med på min resa!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela