Story of Sanna

Livet på Hawai'i

2 dagar kvar!

Publicerad 2009-09-30 20:54:02 i Allmänt,

Börjar kännas att det inte är så lång tid kvar nu, väskan är packad och man går typ runt och tänker på vad man kan ha glömt och vad man ska ha i handbagaget. Var iaf en sväng i Vällingby idag för att inhandla det sista, dvs tandborste, tandkräm och plåster. Köpte en tandborste förra veckan men den har gått upp i rök så jag fick köpa en ny. Efter det bar det av hem till pappa för att äta middag med honom, mamma och lillebror. Det var sista gången jag var hemma hos pappa innan jag åker så det var lite sorgligt. :P

Jag måste säga att det känns lite overkligt, det känns typ som att man ska åka bort på en liten semester, det är svårt att förstå och tänka sig hur lång tid ett år verkligen är. Men det gör inget det ska bli så jäkla kul!!!

Nästan klar

Publicerad 2009-09-29 18:18:38 i Allmänt,

Nu är jag nästan klar, det är bara lite småsaker kvar, sånt där som man ändå använder fram till sista sekunden typ. Väskan väger för tillfället 18,8 kg, perfa, kommer bli prima ballerina det här. När vi precis hade köpt väskorna, vi har ju självklart likadana fast i olika färger, så tyckte vi att dom va sjukt stora och jag kännde nästan att den var onödigt stor. Men vi köpte dom för att få plats med det vi kommer shoppa och så, känns dumt att åka dit med en sprängfylld väska när man vet att man kommer shoppa.. Men den är inte så stor som vi tyckte från början faktiskt, den är precis lagom, det finns plats men inte för mycket.
Vi trodde som sagt att den var större än vad den var så vi försökte faktiskt packa ner maja i den en gång men det gick inte så bra som vi hoppats, hon kunde ganska oväntat inte vika in vissa kroppsdelar som hade behövts. Detta var en ganska stor besvikelse då vi på allvar hade trott att hon skulle få plats.

Men jag kom på när jag såg bilden jag la upp i förra inlägget att jag glömt berätta att vi faktiskt varit i Australien en gång redan! Bilden är iofs tagen i Thailand, men ändå. I våras var vi på en 2 månader lång resa i Thailand och Australien, men då var också våra kära vänner Viktoria och malin med, även kända som Bjunkjäk och Mallan. Vi var först i Thailand 3 veckor, sen i Australien 3 veckor ch slutligen 2,5 veckor till i Thailand. Dom sista veckorna där var inte lika roliga då vi älskade Australien så mycket att vi inte ville åka tillbaka till Thailand. Men den gången i Australen var vi bara där med ett semester-visum och den här gången åker vi med ett arbets-visum. Förra gången började vi också i Sidney och tog oss på 3 veckor dom 965km upp till Brisbane. Den här gången har vi självklart planerat att se lite mer av detta gigantiska land eftersom det där typ var 4 millimeter på kartan.

Men nu tänkte jag att ni aknske kan få se en bild där man faktiskt ser hur vi ser ut, haha! Och så slänger jag in en länk till Majas blogg också. :)



Bilden är från när vi lekte fjortisar och gick till Toxic, haha

www.clariitys.blogg.se  


Förresten!!! Är det nån som vet hur man gör en egen header så säg till, för jag fattar ingenting, haha :P

Första inlägget, this is me...

Publicerad 2009-09-29 15:40:05 i Allmänt,

Inte för att jag egentligen skulle behöva skriva om mig själv eftersom dom enda som kommer läsa den här bloggen är typ min släkt och mina vänner, men ändå. Jag heter Sanna, är 20 år för tillfället och bor i Hässelby och Råcksta. Men den här bloggen ska ju inte handla om mitt sjukt ointressanta liv här utan om vad som händer på fredag. För då drar jag och kära Maja iväg till Australien, äntligen!! Det är nästan ett halvår sen vi bokade biljetterna och nu är det bara 3 dagar kvar, känns som igår jag ringde hem och bah: Mammaaa... Vet du vad vi har gjort? Vi har bokat biljetter till Australien.. Mening var egentligen att vi bara skulle åka till Kilroy och börja kolla ungefärliga priser lite smått, men vi hitta en så billig biljett att vi lika gärna kunde slå till, och en vecka senare var dom betalda och klara! :)

Men men, väl där ska vi iaf resa runt och jobba lite, leva livet helt enkelt! Ska bli så jäkla skönt, vill åka nu, börjar bli trött på att packa nu, det är så mycket man måste tänka på. Tanken är att vi ska stanna 1 år, men man vet ju aldrig, vi kanske kommer hem efter ett halvår, eller rent ut av först efter 2 år. :P Men eftersom jag tar med mig min underbara Mini-laptop kan ni som ssitter fast här hemma i kylan följa med på resan och drömma er bort genom våra bloggar, bra va? :)

Men nu måste jag återgå till packning..

Här har ni en snygg bild på mig och Maja

Om

Min profilbild

Sanna

Den här bloggen handlar om mig och mitt liv på andra sidan jorden. Jag bor och pluggar på Hawai'i och kommer att skriva om allt från skola till fest till utflykter. Så häng med på min resa!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela