Story of Sanna

Livet på Hawai'i

Reeeesa!!

Publicerad 2010-01-31 12:55:59 i Allmänt,

Vi kan ju komma fram till att jag inte är världens bästa på det här med att blogga, men det finns ju liksom så mycket roligare saker att göra.. :P

I fredags fick vi iaf äntligen våran dag på stranden! :) Så vi åkte till Bronte som är en liten favorit och solade och badade i några timmar. Det var hur mysigt som helst, och lite färg fick man också, tackar man inte nej till. På kvällen skulle vi ut, Anders skulle också med. Så vi gick till Side Bar och drack lite och dansade lite. Efter ett tag bestämde vi oss för att dra vidare, eller Anders drog hem. Vi gick iaf till Scubar och tog en drink innan vi gick vidare till 3 wise monkeys. Där var det ett lave-band som spelade. bandet var jättebra men det var mycket folk och alla var så jobbiga så vi var inte där så länge utan vi gick till Burger King, eller Hungry Jacks som det heter här, och köpte med oss mat som vi åt hemma innan vi la oss.

På lördagen skulle vi påbörja det roliga projektet att packa, fy fan säger jag bara. Rummet såg för jävligt ut när vi hade börjat för vi spred typ bara ut allt vi har på golvet. :P Efter en liten stund orkade vi inte mer så vi åkte till Luna Park för att hämta ett papper. Vi passade även på att äta lite god lunch där. Sen åkte vi och hämtade biljetterna där vi betalat för alla äventyr vi ska på. :) Sen gick vi hem och tog en tupplur för att ladda inför partykvällen.
På kvällen gick vi ju som sagt ut, denna gång blev det Kings Cross och allt som hör till, haha. Vi hade kul iaf och kom hem och la oss vif 4-tiden.

Idag sov vi bort halva dagen innan vi pallrade oss upp. Sen gick vi ner och laddade med frukt till bussen imorn. Efter det åkte vi till The Rocks (Gamla Stan) för att gå på marknad. Det var väldigt mysigt. Efter det gick vi runt lite på stan innan vi gick och köpte med oss mat från Subway som vi åt i Darling Harbour. Sen var det dags för den mindre roliga delen av dagen, att packa klart. Har tagit ett antal timmar för att vi börjar göra massa annat hela tiden men nu börjar det bli klart. Det är skönt, så man hinner sova några timmar innan vi ska upp vid 5.30, jippi.

Så nu är det faktiskt så att jag inte vet när jag kommer skriva nästa gång eller hur ofta det kommer bli under tiden som är kvar eftersom vi inte längre har internet. Men ibland ska jag iaf försöka skriva.

Här kommer llite bilder också

   

Den första är alltså vårat rum när vi börjat packa. Dom andra är från Luna Park, Coney Island var där jag stog i typ 6 veckor.

Aja, hoppas alla har det bra, godnatt.

Is it true that there is only one kind of tree in Sweden?

Publicerad 2010-01-28 11:39:24 i Allmänt,

Japp, livet flyter på. I tisdags jobbade vi våran sista dag på Luna Park, tråkigt men skönt. På kvällen gjorde vi ingenting, förutom att sova. Igår hade vi lite planer men när vi insåg att klockan hade runnit iväg gjorde vi oss iordning och åkte till Milsons Point, där Luna Park ligger. Vi åkte några sista åkturer innan det var dags för Staff BBQ!! Det var skitkul, man kände först typ inte igen nån i sina vanliga kläder. Vi fick jättegod mat också. Sen drog vi vidare, jag och Maja åkte till Scary Canary och träffade Erik som också jobbade på Luna Park fast på Guest Relations. Det var en rolig kväll men vi var hemma tidigt och gick och la oss. Och juste, det var en kille som frågade oss frågan i titeln igår, haha, rolig kille det där! :P

Idag har det hänt massa grejer. Först gick vi till Greyhound och hämtade ut våra 500 gratis-kilometrar som vi hade hos dom. Sen skulle vi gå till ett Flight Center och kolla flyg från Cairns-Sydney. På vägen gick vi förbi en resebyrå där det slutatde med att vi gick in för att kolla lite priser till Fraser Island och Whitsunday Islands. Det slutade med att vi bokade dom två och dykning i Stora Barriärrevet till ett jättebra pris + att vi fick en kajak-utflykt i några dagar och lite andra rabatter. Så nu är vi sjuuuukt nöjda, för vi fick det verkligen skitbilligt om man jämför med vad vi skulle fått betala om vi bokat allt separat. Guud vad jag längtar tills vi börjar resa! :)

Här får ni en bild på hur jag såg ut i den skitsnygga uniformen på Luna Park:

Hej alla glada

Publicerad 2010-01-25 14:25:45 i Allmänt,

Idag har jag jobbat, som vanligt, jobbade ju extra igår så nu har jag jobbat 4 dagar. Idag var det ganska tråkigt att jobba, fast igår var det ju iofs ännu tråkigare för då kände jag ju ingen. Imorn är iaf sista dagen, känns , lite konstigt, tiden har gått så fort. Ajuste, jag har glömt säga en rolig sak. :P När jag jobbade extra i måndags så försökte jag och Maja få vara på samma ride, men det fick vi inte. Men iaf, på min ride var det 2 typ 13-åriga killar som åkte flera gånger och varje gång stog jag och snackade lite med dom. Dom var jätteroliga. Tillslut frågade jag om dom kunde åka den riden som Maja var på och leta upp henne och säga att hon var ett "dumbass" och hälsa från mig. :P Det roliga är att dom verkligen gjorde det också, jag dog av garv när Maja berättade det, haha, så kul kan man ha på vårat jobb! :P
På onsdag ska vi iaf på BBQ på jobbet, dom har tydligen det varje år i slutet på semestern, när alla tillfälliga slutar. Så det ska bli jättekul.

Idag har vi varit på bio igen. Vi såg Avatar i 3D, den var fortfarande lika bra som när vi såg den i 2D fast lite häftigare. Jag tyckte iofs inte att det var värsta skillnaden, men ändå.

Vi har också lite planer för veckan, sånt som vi vill hinna med att göra och se innan vi åker så det blir nog fullt upp den här veckan.

Jag har för mig att jag hade massa mer att berätta men nu är jag så trött så jag har glömt llt och ska sova ist. :) Hejdå

Smälter..

Publicerad 2010-01-23 02:15:01 i Allmänt,

Ja, tillvaron rullar på.. Jag åkte aldrig till stranden i förrigår, jag orkade inte, så jag gick ner till 6an. Det tar ju ändå typ 45 min iaf att komma till stranden så man får inte vara ute för sent, som jag var.. Men det var iaf skönt att bara slappa hela dagen typ. :P

Igår jobbade jag 9.45-6, inte kul för det var typ 35 grader och jag jobbade inomhus där luften står heeelt stilla, trodde jag skulle smälta bort och stog och hinkade vatten. Idag är det ännu varmare, för tillfället 36 men klockan är bara 12.10, det ska bli typ 39. Kul att man jobbar idag igen, fast 2.45-11, så det blir ju lite mindre soltimmar iaf, men ändå, det är ju fortfarande sjukt varmt när solen gått ner. Och jag är typ lite småsjuk också, igen. Jag har typ ont i halsen och ibland är jag förskyld, av nån anledning är jag inte det hela tiden, men just den här minuten är jag det.. :P Aja, hoppas det inte blir värre för jag har 3 dagar kvar att jobba efter idag.

Annars händer det inte så mycket. Vi har ju planerat att typ bara chilla på stranden och festa nästa vecka men bara för det kommer det säkert vara dåligt väder då.. :P

Utfryst?

Publicerad 2010-01-20 12:12:59 i Allmänt,

Haha, jag vill börja med att säga att jag kanske formulerade mig lite fel i förra inlägget, tror iofs att alla fattade det,men ändå. Det är ju inte så att jag äntligen "får" följamed på semester, att jag brukar få vara hemma när familjen åker. Men jag är ju ändå 21 i sommar och förra året följde ag inte med. Dessutom hade dom redan bokat när dom berättade för mig men jag ville så gärna följa med så dom lyckades boka till mig. :) Så att alla vet hur det ligger till..

Jahapp, nu har jag precis kommit hem från jobbet och ätit mat. Imorn är jag äntligen ledig och då är det stranden som gäller, det var ett tag sen sist. Det ska bli riktigt skönt. Sen är det bara sätta igån och jobba igen. Men nästa vecka (efter tisdag) så blir det väl typ stranden på dagarna och fest på kvällarna som gäller. :P

Sjukt tråkigt inlägg men jag har ingen fantasi och jag är jättetrött, ska nog sova snart (klockan är 22 :P)

Jobbar

Publicerad 2010-01-19 07:25:39 i Allmänt,

Japp, har börjat min jobbperiod nu. Vi är ju vana vid att jobba 2 dagar och vara ledig 1, men nu har jag jobbat 4 dagar och jobbar imorn med innan jag är ledig 1 dag och sen jobbar 5 till. Så jag är lite trött men det gör inte så mycket för sen är vi ju lediga här i Sydney i 5 dagar och sen blir det ju östkusten i 6 veckor. Just nu lutar det mot att vi åker hem i mars, men man vet ju aldrig hur det känns sen när vi börjar resa. Men jag kommer iaf hem senast i början av juli för sen ska jag få följa med till Grekland!! Ska bli skitkul att åka dit med halva släkten, haha.

Ja, det blir ju inte så mycket roligt att skriva om nu när jag bara har jobbat för när man jobbar dag är man typ för trött för att hitta på så mycket efter jobbet och när man jobbar kväll sover man typ ut och sen är det inte så mycket tid kvar att göra nåt på. :P Men vänta bara tills vi börjar resa, då lär det hända grejer. :)

Det var ju också länge sen jag länkade lite musik så jag tänkte passa på att göra det nu. :) Det är en låt av Matisyahu som heter "One Day" och den är riktigt bra, särskilt när man lyssnar på texten. http://www.youtube.com/watch?v=eZZGZ4IFmMM
Lyssna och njut! :P

Och så vill jag bara säga att jag inte har några planer på att flytta till Kalifornien, så alla kan vara lugna! :)

Vad hände?

Publicerad 2010-01-16 11:46:09 i Allmänt,

Har haft en jättebra dag faktiskt men sen kom man hem och combon att vara trött och komma hem hit är inte den bästa så just nu känner jag mig bara sjukt trött på allting ungefär, känner mig jättedeppig. Inte kul alls, jag vill bara dra nåt gammalt över mig ungefär. Hoppas det är bättre imorn när jag vaknar iaf.

Dagen har iaf bestått av jobb och nöje. Först jobbade jag och efter jobbet var vi några som stannade kvar och åkte alla attraktioner. Vi var 7 stycken först och 5 i slutet, det var faktiskt jättekul, särskilt när dom som jobbar garvar när vi kommer och vi garvar åt dom eftersom dom jobbar. :P men det var iaf jätteroligt och det var bara roliga människor. Ett tips bara: åk inte "Pirates Revenge" (flumride) med dom 3 största i sällskapet, blev typ helt dyngsur. :P Tur att solen fortfarande var uppe..

Jag har också skrivit upp mig på 2 extraskift så nu jobbar jag 4 dagar till i rad innan jag är ledig 1 dag och sen jobbar 5 dagar till, and thats it!! Sen jobbar vi inget mer. Men det känns bra med lite extra pengar. :)

Har inte så mycket mer att säga eftersom jag inte gjort så mycket idag, men tänkte iaf lägga upp en bild jag tog från toppen av "Ferris Wheel" på jobbet.



Glöm det där med att jag var rik

Publicerad 2010-01-15 07:16:19 i Allmänt,

Ja, som ni ser så kan ni ju glömma det där med att jag är rik, haha. Nämen vi gick till Greyhound idag och köpte ett busspass. Vi hade kollat lite på nätet och så men inte riktigt hittat nåt som passade oss så vi tänkte att vi går dit och ser vad dom har att erbjuda. Vi hade tänkt börja med att köpa ett busspass till Brisbane och sen köpa ett nytt typ till Cairns för att vi inte hade tillräckligt med pengar att köpa hela resan på en gång. Men nu gjorde vi ist så att vi köpte ett busspass som tar oss hela vägen upp till Cairns fast bara på 6 veckor. Vilket är när vi har den första hembiljetten. För vi tänkte att vi kanske vill åka hem då och annars så gör vi så att vi åker hela vägen upp till Cairns och om vi vill stanna så kan vi ju leta jobb där och sen åka tillbaka ner om vi inte vill åka vidare i landet. Så nu vet vi att vi hinner se allt även fast vi skulle vilja åka hem nu i mars. Och det känns faktiskt väldigt bra. Frågan är bara om vi har råd att göra allt vi vill utan att jobba.. Vi får se vad som händer. Vi köpte också ett så kallat "VIPBackpackers" som gör att vi får rabatter på massa hostels och sådär, vi betalade 30 dollar för det men det tjänar vi in på typ 30 nätter om vi bor på deras medlems-hostel.

Åhhhh, vad jag längtar, vill bara sticka iväg nu!!

Idag har vi inte gjort ett skit, eller jo, Greyhoundkontoret var väl det ända nyttiga men i övrigt. Maja drog precis till jobbet så nu är jag dessutom själv, kul. Det har inte varit tillräckligt bra väder för stranden heller.. Menmen, tiden tycks ju alltid gå ändå.. :P

Det var väl allt för tillfället, inte så kul, men ni får nöja er med det.

Lycklig

Publicerad 2010-01-14 10:41:51 i Allmänt,

Haha, känner mig lycklig nu när jag för en gångs skull inte är pank! :P Fick ju som sagt pengar igår från Simmer on the bay, kommer inte åt dom än för att banken är seg, men ändå. Och idag fick vi lön från Luna Park, heeeelt underbart. Och även fast vi betalar hyran på måndag så har jag pengar kvar sen, hur bra känns inte det? Jag kan alltså med all säkerhet säga att jag denna gången är 100% säker på att jag överlever till nästa lön, haha. :P Inte så lång tid kvar nu, typ 1 och en halv vecka kvar på jobbet och i helgen betalar vi sista hyran, asskönt. Så nu känns allt prima ballerina!

Igår jobbade jag på dagen och var sen bara hemma och tog det lugnt, var jättetrött faktiskt. Idag sov jag länge och gick sedan och jobbade kväll. Fick sluta 7.15 idag också fast även fast jag bara jobbade 4 timmar kändes det som världens längsta dag, jag var helt trött i kroppen. Menmen, ska försöka ta ett extra pass nästa vecka för att ta igen den missade lönen så att säga. :P

Imorn är jag ledig, vet inte riktigt vad jag ska göra då. Det har inte varit så jättebra väder senaste 2 dagarna. Men om det skulle bli fint så lär det ju bli stranden eftersom det aldrig blev av i tisdags. Annars får jag v'l hitta på nåt annat, typ ligga inne hela dagen. :P

Igår skulle vi ju ut alla på jobbet men det blev inget, jag hade ju iofs ändå inte pallat. Men det verkar som att vi ska hitta på nåt på lördag ist. Vi jobbar till 3 och sen ska vi typ stanna på jobbet och åka alla grejer och sen på kvällen ska vi gå till "The Deck", typ en bar på jobbet och vi har ju 20% där. Sen får vi se om det kanske blir en liten utgång efter det. :) Känns som att det är säkrare att det blir av om alla bara stannar efter jobbet och inte ska hålla på och mötas upp senare. Jag hoppas på det här iaf, kommer nog bli skitkul!!

Nu har jag inte så mycket mer att berätta, hoppas allt är bra med alla er som läser, har inte fått så mycket kommentarer på senaste tiden.. :)

Rejält förvirrad...

Publicerad 2010-01-12 11:07:57 i Allmänt,

Då kommer vi återigen till samtasämnet "Antal människor i våran lägenhet". Asså nu är jag helt borta, jag har typ ingen aning om vilka som bor här. Vi har bott här klart längst men det känns som att vi är dom nya.. Jag trodde det skulle flytta in 2 killar och 1 tjej, alla franska. Den första killen flyttade in och det var inget mer med det. Dagen efter hade tydligen en tjej flyttat in och då började jag bli förvirrad på allvar för jag visste inte ens att den italienska killen flyttat ut, eller att han ens skulle flytta ut.. Inatt flyttade tjejn ovanför mig ut. Och imornse när jag kom upp var det jättemycket folk här och massa ryggsäckar och resväskor i vardagsrummet. Jag tänkte att det kanske bara var kompisar som skulle åka hem som bara var här innan dom var tvugna att åka till flygplatsen. När jag varit ute några timmar och sen kom hem hade iaf nån flyttat in i vårat rum, Anders sa att det var en tjej. Men sen kom det hem lite folk och en kille presenterar sig. Muhammed bara: Bor du här? Han svarade ja och då blev jag ännu mer förvirrad så jag frågade om han bodde i vårat rum, det gjorde han tydligen, så det där med en tjej var ju fel. Han är iaf tysk vilket är bra eftersom alla andra nu är fransmän. Aja, vid det här laget tänkte jag att bra, nu har jag koll, nu är alla sängar upptagna så att säga.. MEN! Sen kom det hem en tjej och en kille med egen nyckel.. Plus att det är en annan tjej här också, hallå, var ska dom sova liksom? Är dom kvar typ när jag ska sova ikväll måste jag fan fråga om dom bor här, det känns inte riktigt okej det här.. :S Vet inte riktigt om ni fattade nåt av det där men det gör ju inte jag heller.. :P

Menmen, igår jobbade jag på eftermiddagen, fick gå hem 7.15 ist för 9 så det var ganska skönt, jag kände mig så himla seg.. På kvällen sen skulle jag och Maja gå till Side Bar och träffa Justin som åkte idag.. Jag kan ha råkat sagt till nån av er att han skulle hem till England men han skulle ju faktiskt till Nya Zeeland, bara det att jag glömmer det hela tiden.. :P Det var iaf jättetråkigt så vi drog vid 12. Sa hejdå till Justin och sådär och sen köpte vi med oss kebab och gick hem och åt innan vi la oss.

Idag har varit en coollugn dag. Sov länge och sen åkte jag till the rocks för att hämta mina PENGAR!!! Äntligen har jag fått min lön från simmer on the bay som jag skulle fått för mer än en månad sen. Den här gången fick jag en check, det var därför jag var tvungen att åka dit. Efter det hade jag iaf tänkt åka till stranden men när jag varit på banken och så så kände jag att jag inte pallade det, det hade typ tagit en halvtimme med buss så jag hade typ varit framme vid 3-3.30 och det kändes så ovärt så jag gick och shoppade lite ist. :P Fast bara några få välbehövda grejer. Sen har jag typ bara varit hemma och inte gjort så mycket. Lagat spagetti och köttfärssås till mat, fantasin var tyvärr inte bättre än så..

Bara nu medans jag skrev det här inlägget kom tysken hem med en kompis, hoppas fan att hon bara är här på besök! :P

Vi har iaf bestämt nu att vi åker vidare den 1a februari, JIPPIIIII!! Bara 3 veckor kvar. Men hade jag vetat att jag skulle bo kvar här längre så skulle jag typ börjat leta efter en ny lägenhet. Hur kul är det liksom när alla pratar franksa förutom jag, Maja och Anders, och tysken nu då. Dom nya människorna verkar iofs ganska roliga men det blir ändå inte så kul, + att det har varit ganska jobbigt det här med att folk inte städar efter sig och så.. Men men, bara 3 veckor, sen är det ÖSTKUSTEN HERE WE COME!!! Shit vad jag längtar, vill bara sticka ut och resa nu!! :P

Ha det så bra hemma i kylan tills vi hörs nästa gång! :)

Shoo bre

Publicerad 2010-01-10 13:01:15 i Allmänt,

Haha.. Ojoj nu är jag trött, och det märks nog. Men jag har fan anledning att vara det också tycker jag! Igår var en mysig dag. Jag chillade på morgonen och tog det lugnt ett tag innan jag drog till Manly och träffade Lisa och Carla. Det är dyrt att åka dit men det är väldigt fint eftersom man åker färjan förbi Operahuset och sådär så det är värt det ibland. Där låg vi iaf och hade det najs i några timmar, jag brände mig inte ens utan jag var riktigt duktig på att smörja mig! Carla hade tydligen blivit bränd av en blåmanet innan jag kom och man såg värsta märket där den hade satt sig. På eftermiddagen drog vi oss hemmåt och på kvällen hade vi planerat en liten utgång eftersom det var deras sista kväll i Sydney och även Justins sista kväll så vi tänkte möta upp dom.
Vi åkte hem och gjorde oss i ordning på varsitt håll och sen gick jag hem till deras hostel för att dricka lite vin innan vi gick ut. På vägen in mot stan gick vi förbi invigningen av Sydney Festival och partade lite med roliga människor. Sen gick vi vidare in mt stan och mötte upp Maja som hade jobbat. Vi gick till en trevlig bar och träffade en svensk kille som hette Florentin, sjukt kul namn. :P Vi träffade ju aldrig Justin för han var konstig. Men jag kom hem vid 2 iaf, började jobba 9.45 idag så det kändes lagom. Sjukt trött idag iofs men det är smällar man får ta ibland. Idag har jag som sagt jobbat 9.45-3.30 och sen kom jag inte hem för det var ingen som svarade i telefonen och ingen var hemma. Så jag träffade Lisa och Carla ist och vi gick och käkade och umgicks lite bara innan dom skulle åka vidare till Byron Bay. Så sen sa vi iaf hejdå för andra gången, nästan ännu tråkigare nu när man verkligen vant sig vid att dom är här. Menmen, life goes on. haha.

Haha, asså, jag måste visa roligaste bilden från när jag var ute med Lisa och Carla i torsdags. Det ser ut som att snubben och jag har känt varandra i 20 år och är världens bästa kompisar. MEN! Jag har ingen aning om vem det är! Aldrig pratat med han eller nånting.. haha. Den är sjukt klockren iaf, man blir typ glad av att se den. :P haha, kolla hans brillor!!



Tack och hej leverpastej!

Kanske är dags nu?

Publicerad 2010-01-08 14:53:06 i Allmänt,

Orkar verkligen inte skriva nåt långt inlägg, men jag kan ju berätta att jag lever iaf.. :P Klockan är 00.40 och jag har precis ätit mat, jobbade till 11 och köpte mat på KFC på vägen hem, det var gott, särskilt moset med brunsås! haha.

dom senaste dagarna har jag iaf tillbringat på jobbet eller med lisa och carla typ. Dom är tillbaka i Sydney igen, dom var bara borta i 3 dagar innan dom kom tillbaka av lite olika anledningar, men dom är iaf kvar tills på söndag. Vi har bla varit på stranden (jag har bränt hela framsidan), chillat med vin och mat på deras takterass och så har vi såklart festat! haha.. men kul har vi haft iaf. imorn är jag ledig igen så då blir det stranden, Manly denna gång, och jag ska bara sola baksidan med massa solkräm på!!

Jobbet flyter på som vanligt, det är kul men ändå lite långtråkigt ibland, iaf eftersom jag alltid är på dom tråkiga ställena. Det känns sjukt konstigt att det bara är typ 2,5 veckor kvar att jobba där, tiden har gått galet fort!! Men sen ska vi ju resa vidare och det ser jg verkligen fram emot. Men vi kommer behöva jobba mer, få se om det blir ett "riktigt" jobb eller plocka frukt nånstans. Åh, jag önskar att jag var rik så jag kunde resa överallt, göra allt jag vill och inte behöva jobba!! haha, dream on..

Ajuste, på onsdag ska vi allihopa på jobbet ut tillsammans, eller iaf alla i min grupp, vi som jobbar samtidigt, det ska verkligen bli sjukt kul. Vi jobbar dag på onsdag och kväll på torsdag så det blir perfekt. Ska bli kul att träffa alla utanför jobbet också.. :P
Haha, jag stannade förresten kvar på jobbet efter tt vi slutat en dag. Det var jag och 2 norska tjejer som plockade ut varsitt åkband och provade lite attraktioner. Första gången jag har åkt nåt och jag har ändå jobbat där några veckor och får åka allt gratis. Men vi hade kul iaf, men det var jävligt varmt.

Aja, det får räcka för den här gången, nu ska jag sova! Kanske skriver nåt imorn, troligen inte, men den som lever får se..

Uttråkad

Publicerad 2010-01-03 10:19:54 i Allmänt,

Igår jobbade jag ju till 11 vilket var väldigt tråkigt och långt, kändes typ som världens längsta dag. Men det är ju pengar iaf, och det är ju det som räknas, haha.

Idag sov jag ganska länge och låg sen kvar i sängen typ några timmar. :P Jag var så trött så jag orkade inte gå upp. Det känns också som att jag börjar bli sjuk, det började redan igår.. Jag hostar och är lite snorig men det kan ju vara spår at jag festat lite mer än vanlig medans lisa och carla varit här. :P Hoppas det så det inte blir värre. Under dagen sen har jag bara tagit det lugnt, varit och handlat mat och så men inte så mycket mer. Måste bara säga att förut när jag skrivit om vad jag lagat för mat har jag varit lite halft ironisk men nu asså!! Idag var jag kung i köket, grym var jag, finns inga ord!! Haha, kanske inte, men jag är lite stolt iaf. Jag slog på stort och lagade köttfärssoppa, inte varje dag man gör det liksom. Jag utgick från ett recept men sen gick jag lite på känn. :P Jag tyckte iaf att det blev asgott, får väl se vad Maja tycker sen. :P Jag tog en bild för att visa mitt konstverk, insåg när jag såg den på datorn att det inte ser lika gott ut som det var men ni får den ändå, bara för att jag är stolt! Asså shit, låter som värsta tönten nu, bara för att jag lyckats laga lite mat liksom.. ^^




Jag fick också en bild som Lisa tog på mig på nyårsafton som jag tycker är väldigt fin om man får säga så om bilder på sig själv. :P Eller den är väl typ mest lite häftig.



Åhh, vill inte jobba imorn!! Men vad gör man inte för lite pengar? :P
Det var allt för mig idag, nu ska jag dricka mera te! :)


1/1 2010

Publicerad 2010-01-01 12:59:45 i Allmänt,

Nu gick det visst några dagar mellan inläggen igen. Men jag har verkligen inte orkat skriva nåt. Sen sist har jag iaf varit ute och ätit middag och festat med lisa och carla, jobbat och så klart firat NYÅR!!

Vi kan ju hoppa direkt till det sista, haha, det andra är ändå inte så intressant. :P På dagen träffade jag lisa och carla och vi gick och shoppade lite, jag behövde en ny väska. Vi åt även lite lunch. Sen gick vi och köpte lite mat och vin, ja, ni läste rätt, jag dricker vin och tycker till och med att det är gott! :P Det händer grejer här på andra sidan jorden, haha. Sen gick vi hem till mig och började med att lisa färgade håret på mig, det behövdes verkligen. Sen lagade vi mat, en riktigt lyxig nyårs-middag beståendes av pannkakor, grädde och färska jordgubbar! Sjukt gott, det är fan underskattat. Sen fixade vi iordning oss och så där. Sen kom Anders och Carole hem, och Caroles kompis, dom skulle alla tilld et stället vi tänkt dra till. Sen drog vi tillslut och det slutade med att vi fick gå typ hela vägen för att bussarna inte gick dit då. På vägen tappade vi bort Carole och hennes kompis och jag, lisa och carla skulle gå förbi en park för att säga hej till några kompisar. Den låg precis vid festen vi skulle till så Anders gick i förväg dit. Det slutade med att vi stannade i parken hela kvällen men det var riktigt kul, sköna människor och perfekt utsikt över bron. Det var sjukt mycket folk men det funkade, jag är ju proffs på att mingla så det var lugnt, haha. 12-slaget var iaf riktigt häftigt!! Sen satt vi typ och snackade och grejade innan jag gick vid 2tiden nån gång eftersom jag började jobba 9.45 idag. Det gick typ tåg men jag gick hem, så jag var hemma vid 3. Gick och la mig vid 4 och sov ganska oskönt till 8 innan det var dags att gå upp. Var gganska trött på jobbet idag men det värsta var att jag hade så ont i fötterna. Fick ju inte ens användning för klackarna vi hade med oss igår eftersom vi bara satt på gräset i en park. :P Men platta ballerina är inte det skönaste det heller.

Aja, idag efter jobbet träffade jag lisa och carla eftersom dom åker från sydney imorn bitt. Vi handlade mat på en thairesturang här vid mig som vi tog med oss och åt vid vattnet i Darling Harbour, det var jättefint och mysigt. Vi satt mest och ssnackade och hade det bra. Sen gick vi iaf och det var lite tråkigt att säga hejdå, det har varit jättekul att ha dom här och det känns som att dom har varit här aslänge även fast det bara är typ 10 dagar. Jag kommer sakna er!! :D

Här kommer iaf lite bilder från igår, dom är inte så jättebra, men ändå












Och det var ju länge sen jag länkade musik så nu är det dags igen. Och den här gången är det en ny snubbe jag upptäckt, en lite kanadensisk pojke, haha, han är 15 år iaf och har sjukt bra röst. Han blev upptäckt genom youtube och blev signad av Usher. Den första låten är hans första singel "One time", ajuste, kanska säga att han heter Justin Bieber, haha.. http://www.youtube.com/watch?v=CHVhwcOg6y8 Den andra låten är från när han sjöng för Obama och massa människor på deras årliga julkonsert i Vita Huset vilket är sjukt stort eftersom han precis släppt sitt debutalbum, men det är riktigt fint iaf. :) http://www.youtube.com/watch?v=zyKZCQfKIDw So take a look! Han har flera bra låtar värda att lyssna på också om ni vill.. :P haha

Vi hörs nån annan dag. Imorn jobbar jag 2.45-11, inte kul!

Om

Min profilbild

Sanna

Den här bloggen handlar om mig och mitt liv på andra sidan jorden. Jag bor och pluggar på Hawai'i och kommer att skriva om allt från skola till fest till utflykter. Så häng med på min resa!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela