Story of Sanna

Livet på Hawai'i

Ge mig ett joooobb!

Publicerad 2009-10-30 09:33:27 i Allmänt,

Vill ha ett jobb nu, det ar langtrakigt pa dagarna.. vi soker pa men vi maste nog gora om vara cv:n lite.. vi ar fett sura pa sam, han vi hyr lagenheten av, ocksa.. han har fortfarande inte fatt till internet, vi har nu bott dar i typ 3 veckor.. vi som bor dar planerar en kupp, haha.. na men nasta gang det ar dags att betala hyran ska vi fan inte betala fullt pris for det ar typ 5 saker han har lovat oss som han fortfarande inte fixat och vi ska inte behova betala for nat vi inte har..

aja, pallar inte skriva mer nu pa den har datorn, vill lagga ner tiden pa viktigare saker.. som facebook :P

tjingeling

Vi lever!

Publicerad 2009-10-19 06:46:54 i Allmänt,

Vi lever, det ar lugnt, oroa er inte. Varan kara "hyresvard" har bara inte fixat internet an och palla betala for internetcafe, men nu var vi tvugna for vi maste skriva ut vara cv:n som vi antligen tagit oss for att skriva pa engelska, nu ska vi bara borja dela ut dom ocksa :P

men iaf, sen vi kom for 2 veckor sen har det ju hant lite grejer. i borjan sov vi och gick bara upp nar vi var hungriga ungefar och sa var det i typ 1 vecka, haha. na men vi var i sydney tower iaf och gick pa en liten skywalk, man gar alltsa utanfor tornet pa typ ett glasgolc, googla det, skithaftigt var det. vi har lite bilder mwen dom ligger pa en skiva och i min dator kan man ju som bekant inte anvanda skivor sa vi far losa det nan gang.
en dag var vi ocksa pa wildlife world och tittade pa fina djur.
efter dom 4 forsta natterna flyttade vi till ett annat hostel an alskade wake up. pa det nya stallet rakade dom plasera oss i kylen, vi holl pa att do, sa efter 2 natter fick vi byta rum, det var skont. men nu bor vi iaf i en lagenhet, 12 pers i 3 sovrum, mysigt. men det ar iaf fint, vi bor pa typ 43e vaningen sa det ar en redig utsikt fran vara 2 balkonger, den ena ar typ storre an ena sovrummet. vi har ocksa pool, jacuzzi, bastu, gym, tennisbanor, golfbanor, barbeque och promenadstrak i huset :) vi trivs ganska bra helt enkelt. det ar en svensk kille och en norsk tjej, resten snackar typ franksa. vi bor iaf i samma rum som maren(norskan) och en fransman som ar knapp, han vet tydligen inte vad respekt ar.

i fredags var vi ute forsta gangen, eller vi gick ut och tog en drink iaf. vi traffade bara konstiga manniskor, varav en svensk kille, han var konstigast av alla och blev sur nar vi drev lite, sant gillar vi inte.
pa lordagen var vi ocksa ute, da var det svenska fest pa side bar sa vi kladde upp oss det finaste vi kunde: converse, jeans och svensk fotbolls-troja :D vi hade kul iaf, vi kan verkligen inte vara seriosa pa dansgolvet, vi bara flamsa runt och drev med alla andra, vi fick manga beundrare, det var till och med en kille som aldrig gick mer an 2 meter ifran oss for han tyckte vi var sa roliga, han bara garva hela tiden :) det ar sa vi ar, forgyller vardagen far andra.

men men, hoppas allt ar bra dar hemma, det ar det har. nar vi far internet blir det nog lite mer updates och definitivt fler bilder!

puuussssss

Heeej alla dar hemma!!

Publicerad 2009-10-11 04:21:09 i Allmänt,

jag vet att ni saknar mig jattemycket! :P

imorn flyttar vi in i varan nya lagenhet och da kommer vi ha internet sa da kommer jag kunna skriva lite oftare. lagenheten ar jattefin, ligger pa 43e vaningen och har varldens storsta balkong. i huset finns det gym, pool, jacuzzi och bastu och utomhus p[ 6e vaningen finns en tennisbana, golfbana och ett promenadstrak.

men jag berattar lite mer om vad som har hant och sa nar jag har internet pa min egen dator.

talk to you later!

Hong-Kong

Publicerad 2009-10-03 15:17:41 i Allmänt,

Sitter i hong-kong och avlider lite långsamt. Vi började med att flyga till London, det var ganska lugnt, förutom att vi inte fick sitta brevid varandra, men mackan var god iaf. Sen började helvetet, mellanlandningen var helt okej men sen satte vi oss på planet för att flyga i typ 11 timmar, jättekul. Eftersom vi får specialmat får vi den före alla andra, men fy fan. Några torra kycklingbitar med sallad till förrätt, en torr laxbit med 1,5 färskpotatisar till varmrätt och en apelsin till efterrätt, inte ens lite vinegrätt kunde dom bjuda på. Sen var det bara att däcka , men eftersom dom inte tog undan våra brickor förens dom tog alla andras så fick vi sitta med dom typ aslänge. Tillslut kunde man sova lite iaf men det är ju inte direkt nån skönhetssömn. Sen kom frukosten, helt vidrigt så ja åt bara en halv macka. Sen spelade vi lite spel. Men jag måste säga att vi föredrar Quantas än så länge iaf. Nu har vi varit på flygplatsen i Hong-Kong ett antal timmar och har 3 kvar, väldigt kul. Vi är för trötta för att gå runt och titta så mycket plus att det bara finns märkesbutiker. Men motionerat har vi gjort iaf, vi har travat några gånger fram och tillbaka på den här sjukt stora flygplatsen. Nu ska vi typ försöka sova lite innan vi börjar nästa helvetes-resa på bara 9 timmar. Gissa om vi kommer sova hela dagen när vi kommer fram och får sova i riktiga sängar!

Livet är bra!

Dagen vi längtat efter!!

Publicerad 2009-10-02 14:32:35 i Allmänt,

Äntligen är det fredagen den 2a oktober!! Om typ 4 timmar går planet, jippi!! Då bär det först av till London där vi ska vara i 2 timmar och 15 minuter innan vi hhoppar på nästa plan som tar oss till Hong-Kong. Där ska vi sen fördriva tid i 6 timmar och 30 minuter innan vi flyger vidare mot Sydney!!

Vi avslutade vistelsen i Sverige på bästa sätt igår, med en Hoffmaestro-konsert. Jag och Maja har försökt gå och se dom live hur länge som helst, men det kommer alltid nåt ivägen. Men nu äntligen var vi där och det var så jäkla bra! Jag förstår verkligen att dom kallas Sveriges bästa live-band. Vi stog längst fram vid scenen nästan i mitten, kan det bli bättre? Jag tog lite dåliga bilder som jag kanske kan visa nån gång. :)

Men iaf, räkna inte med att höra av mig på några dagar eftersom vi först ska flyga i en evighet och sen ska vi försöka få tillgång till internet nånstans.
Menmen, ha det bra här hemma i kylan tills vi hörs nästa gång! :D

Om

Min profilbild

Sanna

Den här bloggen handlar om mig och mitt liv på andra sidan jorden. Jag bor och pluggar på Hawai'i och kommer att skriva om allt från skola till fest till utflykter. Så häng med på min resa!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela